Prodaj
Kupi

Odredbe i Uslovi korištenja

Uvod

Dobrodošli na www.autoplac.ba (“kompanija“, “mi”, “naše”, “nas”)! Ove Odredbe i Uslovi korištenja diriguju Vaše korištenje naših usluga na web stranici/mobilnoj aplikaciji www.autoplac.ba pod voditeljstvom kompanije Monetize Ad, Hadžiabdinica 15, 71000, Sarajevo.
Naša Politika privatnosti također utiče na Vaše korištenje naših usluga i detaljno objašnjava kako mi prikupljamo, štitimo i koristimo informacije koje su nam dostupne tokom korištenja web stranice/mobilne aplikacije. Vaš ugovor s nama uključuje poštivanje ovih Uslova i naše Politike privatnosti (“Ugovori”).

Korištenjem stranice potvrđujete da ste pročitali i razumjeli Ugovore, i saglasni ste da ih poštujete. Ako se ne slažete (ili ne možete ispoštovati) s Uslovima, onda ne možete koristiti usluge, ali Vas molimo da nas obavijestite putem e-maila: [email protected] kako bismo pronašli rješenje. Ovi Uslovi važe za sve posjetitelje/ke, korisnike/ce i sve ostale koji žele koristiti naše usluge.

Oglašavanje

Kreiranjem naloga na našoj web stranici/mobilnoj aplikaciji, pristajete na pretplatu koja uključuje marketinške ili promotivne materijale i druge informacije koje možemo slati. Međutim, možete odustati od primanja bilo koje ili svih ovih obavještenja, slijedeći korake za odjavu korištenja usluga ili slanjem direktnog e-maila.

Kreiranje kampanja

Kreiranje kampanja zahtijeva posjedovanje AP kredita (virtualne valute koja se koristi za kupovinu reklamnog prostora na drugim platformama), a dopuna AP kredita se vrši putem bankovne kartice. Naša platforma ne zahtijeva direktno podatke s Vaše kartice, nego Vas usmjerava na platformu za transakcije Monri - https://monri.com/ i time podliježete Politici privatnosti i Uslovima korištenja te platforme.

Refundiranje AP kredita

Refundiranje je moguće uz priloženo objašnjenje i dokaz, poslano na e-mail: [email protected].

Zabranjena upotreba

Uslugu možete koristiti samo u zakonite svrhe i u skladu sa Uslovima. Saglasni ste da nećete koristiti Uslugu:

 • Na bilo koji način koji krši neki primjenjiv nacionalni ili međunarodni zakon ili propis.
 • U svrhu iskorištavanja, nanošenja štete i(li) nanošenja štete maloljetnicima na bilo koji način, izlažući ih neprikladnom sadržaju ili direktnom eksponiranju.
 • Kako biste obezbijedili slanje bilo kakvog reklamnog ili promotivnog materijala, uključujući „neželjenu poštu“, „spam“ ili slično.
 • Da se lažno predstavljate ili pokušate lažno predstavljati kompaniju, zaposlenike/ce kompanije, druge korisnike ili neko lice.
 • Na bilo koji način koji krši prava drugih, ili je na bilo koji način nezakonit, prijeteći, lažan ili štetan, ili u vezi s bilo kojom nezakonitom, lažnom ili štetnom svrhom ili aktivnošću.
 • Upuštajući se u ponašanje koje ograničava ili sprječava nečiju upotrebu ili uživanje u Uslugama, ili koje, kako mi utvrdimo, može naštetiti ili uvrijediti Kompaniju ili korisnike Usluge ili ih izložiti odgovornosti.

Osim toga, slažete se da nećete:

 • Koristiti Usluge na bilo koji način koji bi mogao onemogućiti, preopteretiti, oštetiti ili ometati korištenje Usluge bilo koje druge strane.
 • Koristiti bilo koji robotizovan ili automatizovan uređaj, proces ili sredstvo za pristup Usluzi u bilo koju svrhu, uključujući praćenje ili kopiranje bilo kojeg materijala na Usluzi.
 • Koristiti bilo koji manuelni postupak za nadgledanje ili kopiranje bilo kojeg materijala na Usluzi ili za bilo koju drugu neovlaštenu svrhu bez našeg prethodnog pismenog pristanka.
 • Koristiti bilo koji uređaj, softver ili sistem koji ometa pravilan rad Usluge.
 • Uvoditi viruse, trojanske konje, crve, logičke bombe ili drugi materijal koji je zlonamjeran ili tehnološki štetan.
 • Pokušati neovlašten pristup, ometanje ili oštećenje bilo kojeg dijela Usluge, servera na kojem je Usluga pohranjena ili drugog servera, računara ili baze podataka povezanih sa Uslugom.
 • Napad na Uslugu putem napada uskraćivanja usluge ili uskraćivanja Usluge.
 • Poduzeti radnje koje mogu oštetiti ili krivotvoriti rejting kompanije.
 • U suprotnom pokušajte da ometate pravilan rad Usluge.

Zabranjeno korištenje maloljetnim licima

Usluga je namijenjena samo za pristup i korištenje od strane pojedinaca koji imaju najmanje osamnaest (18) godina. Pristupanjem ili korištnjem bilo koje Usluge kompanije, jamčite i izjavljujete da imate najmanje osamnaest (18) godina i da imate puna ovlaštenja, pravo i kapacitet da sklopite ovaj ugovor i da se pridržavate svih odredbi i uslova. Ako nemate najmanje osamnaest (18) godina, zabranjen Vam je i pristup i korištenje Usluge.

Copyright politika

Poštujemo prava intelektualnog vlasništva drugih. Naša je politika da odgovorimo na svaku tvrdnju da Sadržaj objavljen na Servisu krši autorska prava ili druga prava intelektualne svojine (“Kršenje”) bilo koje osobe ili entiteta.
Ako ste vlasnik autorskih prava ili ste ovlašteni u njegovo ime, i smatrate da je djelo zaštićeno autorskim pravima kopirano na način koji predstavlja kršenje autorskih prava, podnesite svoj zahtjev putem e-pošte na [email protected], sa naslovom: “Kršenje autorskih prava” i uključite u svoj zahtjev detaljan opis navodne povrede kao što je dolje navedeno, pod “Obavještenje i postupak za tužbe zbog kršenja autorskih prava”.
Možda ćete biti odgovorni za štetu (uključujući troškove i advokatske isplate) zbog lažnog predstavljanja ili lažnih tvrdnji u vezi sa kršenjem bilo kojeg Sadržaja pronađenog na i/ili putem Usluge o Vašim autorskim pravima.

Izvještavanje o greškama i povratne informacije

Možete nam se obratiti direktno mailom na [email protected] sa informacijama u vezi sa greškama, prijedlozima za poboljšanja, idejama, problemima, žalbama i drugim pitanjima u vezi sa našom Uslugom („Povratne informacije“).
Prihvatate i slažete se da:
(I) nećete zadržati, steći ili tražiti bilo koje pravo intelektualne svojine ili drugo pravo, vlasništvo ili interes u ili na Povratne informacije;
(II) Kompanija može imati razvojne ideje slične Povratnim informacijama;
(III) Povratne informacije ne sadrže povjerljive informacije ili vlasničke informacije od Vas ili bilo koje treće strane;
(IV) Kompanija nema nikakvu obavezu čuvanja povjerljivosti u vezi sa Povratnim informacijama.

AutoPlac nema kontrolu i ne preuzima nikakvu odgovornost za sadržaj, politiku privatnosti ili praksu bilo kojih web stranica/mobilnih aplikacija ili usluga trećih strana. Ne jamčimo za ponude bilo kojeg od ovih pojedinaca ili njihovih web stranica/mobilnih aplikaicija.

Potvrđujete i slažete se da AutoPlac neće biti odgovoran ili lažno optužen, direktno ili indirektno, za bilo kakvu štetu ili gubitak koji je prouzrokovan ili navodno prouzrokovan ili u vezi sa gubitkom tokom korištenja web stranice/mobilne aplikacije ili usluge trećih lica. Savjetujemo Vam da pročitate uslove korištenja usluge i politike privatnosti bilo koje web stranice/mobilne aplikacije ili usluga trećih strana koje posjetite.

Prekid saradnje

Možemo ukinuti ili suspendovati Vaš nalog i zabraniti pristup Usluzi, bez prethodne najave ili odgovornosti, po sopstvenom nahođenju, iz bilo kog razloga i bez ograničenja, uključujući, ali ne ograničavajući se na kršenje Uslova. Ako želite ukinuti svoj račun, možete jednostavno prestati koristiti uslugu. Sve odredbe Uslova koje bi po svojoj prirodi trebale važiti, važit će i nakon prekida Ugovora, uključujući, bez ograničenja, odredbe o vlasništvu, odricanje od garancije, obeštećenje i ograničenja odgovornosti.

Priznanje

Korištenjem usluga koje mi pružamo, potvrđujete da ste pročitali ove Uslove korištenja usluge i slažete se da ste obavezni da ih poštujete.

Kontaktirajte nas

Molimo pošaljite svoje povratne informacije, komentare ili zahtjeve za tehničku podršku na e-mail: [email protected]. Ovi Uslovi korištenja stupaju na snagu 20. oktobra 2023. godine.